Catalonia Talent

Catalonia Talent

Acció presenta el catàleg s'tartups amb més projecció de Catalunya

2 de novembre de 2020

Articles - Tecnologia

Les 50 empreses que conformen aquest catàleg són algunes de les companyies emergents amb més projecció de Catalunya. Totes elles s'han seleccionat d'entre les candidates a participar al Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ 2020 i destaquen pel seu caràcter diferencial i valor innovador, pel seu impacte social i per la implicació de l’equip emprenedor.

Enguany, el Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ celebra la 25a edició i ho fa amb el mateix esperit de sempre però amb un format totalment nou: el Fòrum 2020 és 100% virtual. En aquest catàleg també hi són les 21 startups finalistes que, des de la setmana prèvia del Fòrum, tenen l'oportunitat de presentar-se virtualment davant d'un gran nombre d’emprenedors, d'inversors i fons de capital risc internacionals.

Al final, són nou el nombre d’emprenedors escollits que tenen l'oportunitat de presentar el seu projecte en directe el dia del Fòrum. A la vegada, dins el mateix espai virtual, es desenvolupa una sessió de networking i entrevistes entre tots els assistents amb l'objectiu de fer negoci.

Podeu trobar-lo en aquest enllaç:

Catàleg de startups amb més projecció de Catalunya - Fòrum d'Inversió 2020. ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa (gencat.cat)

 

Temes startupsinversiócatalunya

Contingut relacionat

Carregant...
x