Catalonia Talent

Catalonia Talent

Barcelona serà la seu del Mobile, fins al 2030 com a mínim

27 de juny de 2022

Articles - Tecnologia

La junta directiva de GSMA ha comunicat aquest dilluns que Barcelona seguirà sent la seu del Mobile World Congress, fins al 2030, com a mínim. GSMA destaca que l'aliança amb Barcelona és "un èxit rotund" i que l'elecció de la ciutat és "un element fonamental per fer de l'MWC l'esdeveniment tecnològic d'assistència obligada de l'ecosistema mòbil".

El director general de GSMA, Mats Granryd, declara a la nota que "Barcelona està tan entrellaçada amb l'experiència de l'MWC que em resulta difícil pensar en una sense l'altra".

Barcelona acull el congrés mundial més gran sobre la telefonia mòbil des del 2006 i en aquest temps ha ampliat el seu programa d'esdeveniments amb cites com Mobile World Capital i mSchools.A l'edició d'aquest any va rebre més de 61.000 assistents de gairebé 200 països i ha deixat un impacte econòmic a la ciutat de Barcelona i la seva àrea d'influència de més de 240 milions d'euros.

La Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament han aplaudit la pròrroga, els detalls de la qual es donaran a conèixer en una roda de premsa el proper 20 de juliol. El president, Pere Aragonès, ha valorat que la pròrroga “és una excel·lent notícia que posiciona Barcelona i Catalunya com a referent tecnològic global” i ha agraït el treball discret dels que ho han fet possible.

Contingut relacionat

Carregant...
x