Catalonia Talent

Catalonia Talent

Albert Sastregener del restaurant Bo.Tic de Corçà s'emporta el Premi Nacional de Gastronomia 2022

21 de juny de 2022

Articles - Gastronomia i alimentació

El xef i propietari del restaurant Bo.Tic de Corçà (Baix Empordà), Albert Sastregener, ha guanyat el Premi Nacional de Gastronomia d'aquest 2022. Es tracta de la vintena edició d'aquests guardons, que es varen entregar la setmana passada al Mas Marroch.

La xef i propietària del restaurant El Ventador de Barruera, Elisabet Farrero, ha rebut ha rebut el premi Revelación, mentre que el cap de sala i propietari del Windsor de Barcelona, Joan Junyent, ha guanyat el premi Cap de sala.

La guionista i directora de cinema Carla Simón ha estat guardonada amb el Premi Especial de l'Acadèmia per la seva contribució "a la cultura gastronòmica" amb 'Alcarràs', i el periodista i historiador Joan Esculies ha rebut el premi Néstor Luján per la tasca de divulgació .

El president de l'Acadèmia, Carles Vilarrubí , va celebrar poder recuperar el tradicional sopar de gala: "Ho fem amb la mateixa il·lusió i estímul de sempre, per poder reconèixer els que fan possible que la nostra gastronomia i cuina siguin tan conegudes a tot el món".

Contingut relacionat

Carregant...
x