Catalonia Talent

Catalonia Talent

Advanced Factories 2024: La Cimera de la Innovació en Intel·ligència Artificial, Robòtica i Automatització Industrial

3 d'abril de 2024

Articles - Indústria i Territori

Advanced Factories, la principal fira de robòtica i automatització industrial del sud d'Europa, s'aproxima amb la seva edició 2024, prometent ser un punt de trobada crucial per a la innovació en el sector industrial. Amb més de 560 empreses expositoras i 320 experts compartint les seves idees, aquesta edició s'estableix com la més gran fins ara.

Salvador Giró, president d'Advanced Factories i de l'AER, ha destacat l'evolució constant de l'esdeveniment des del seu inici fa vuit anys. "Advanced Factories ha crescut al compàs de les noves tecnologies, especialment en àrees com la Intel·ligència Artificial", va afirmar Giró.

En un context on l'automatització i la robotització són clau per al creixement industrial, Giró va ressaltar la importància d'esdeveniments com aquest per impulsar la competitivitat del sector. "La robòtica ja no és només cosa de les grans fàbriques; la seva influència s'estén ara a tots els sectors", va afegir.

Amb el seu focus en la robòtica, la IA i l'automatització, Advanced Factories 2024 promet ser un catalitzador per a la transformació digital de la indústria, contribuint al creixement econòmic i a la millora de la sostenibilitat en el sector industrial català i europeu.

Albert Torras

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x