Catalonia Talent

Catalonia Talent

Wanhua obre el seu nou centre d’innovació a Catalunya

29 d'abril de 2024

Articles - Economia

La setmana passada, la multinacional xinesa líder en el sector químic, Wanhua, va obrir oficialment el seu nou centre d’innovació a Catalunya, situat a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). Amb aquesta nova instal·lació, Wanhua tenia previst crear 30 nous llocs de treball. En l'acte d’inauguració, destacades personalitats com el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, i el director general d’Indústria, Oriol Alcoba, van estar presents per celebrar aquesta fita.

Amb més de 6.200 patents registrades, Wanhua es dedica a la fabricació de productes químics com els poliuretans, els productes químics de rendiment i els materials emergents per a sectors com l’automoció, l’energia verda, la construcció o l’electrònica. L’empresa compta amb 10 centres de producció a Yantai, Ningbo, Sichuan, Fujian i Zhuhai i filials als Estats Units, Japó i Brasil, entre d’altres.

El nou centre d’innovació de Wanhua a Barcelona va representar una aposta significativa en el futur de l'empresa, segons el Dr. Weiqi Hua, Executive Vice President de Wanhua. Amb un laboratori i un espai d’oficines, aquest centre tenia com a objectiu desenvolupar solucions tècniques per al mercat europeu i nord-africà i actuar com a plataforma d’innovació. Això implicava estretir vincles amb l’ecosistema de recerca català, especialment en àrees relacionades amb la sostenibilitat, i servir com a pol d’atracció de talent. Amb més de 6.200 patents registrades, Wanhua es va unir a la llarga llista d'empreses que trien Catalunya com a base per a les seves operacions a Europa.

Albert Torras

Contingut relacionat

Carregant...
x