Catalonia Talent

Catalonia Talent

Catalunya, primera regió d'Europa per la seva promoció d'inversió

18 de febrer de 2022

Articles - Economia

Catalunya és la primera regió d'Europa per la seva estratègia de promoció de la inversió, i Barcelona guanya també en la mateixa categoria quant a ciutats, segons l'índex que elabora fDi Intelligence, del grup Financial Times.

El Catalonia Trade & Investment ha guanyat entre les primeres regions per la seva estratègia de promoció de la inversió. L'Agència de Desenvolupament del Brabant Holandès i Invest Northern Ireland van ser els co-receptors del primer premi entre les regions mitjanes, mentre que Irlanda del sud-est va guanyar entre les regions petites.

Barcelona ha estat escollida com la millor ciutat europea per la seva estratègia de promoció d'inversions, segons l'informe de ciutats i regions europees del futur 2022/2023, elaborat per la publicació fDi Intelligence del grup Financial Times.
El podi el completen Milan, en segon lloc, i Berlín, en tercera posició. Entre les deu ciutats destacades no hi ha Madrid ni cap altra espanyola. Munic, Moscou, Londres, Sofia, Budapest, Amsterdam i Tbilisi, la capital de Geòrgia, són les urbs que entren al top ten del rànquing.

Podeu llegir l'informe en aquest enllaç:European Cities and Regions of the Future 2022/2023 — Winners | fDi Intelligence – Your source for foreign direct investment information - fDiIntelligence.com

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x