Catalonia Talent

Catalonia Talent

Les pimes catalanes podran reforçar el comerç internacional

31 de març de 2021

Articles - Economia

ACCIÓ, l'agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya, i Amazon han signat un conveni per impulsar el comerç digital i millorar les exportacions a les pimes.

Aquest conveni forma part del programa International eTrade i es veuran beneficiades 2.000 empreses. El propòsit és ajudar a les petites empreses a exportar els seus productes a altres països, en especial la Xina i els Estats Units. Al llarg d'aquest any 2021, també s'oferiran altres cursos per millorar la logística o fidelitzar els clients.

El conseller delegat d'ACCIÓ, Joan Romero ha manifestat que "aquest acord ens permet avançar en l'estratègia de fer de les exportacions en el canal digital un motor de recuperació econòmica". Pretenen donar eines per a la digitalització de les empreses i fer-les més competitives davant el mercat.

L'acord consisteix a oferir formació, en específic un curs intensiu de dues setmanes, a les petites i mitjanes empreses per millorar aspectes com el màrqueting digital, l'estratègia de venda en línia o la internacionalització. El curs es realitzarà en línia amb professors experts en e-commerce.

Temes pimesempresesamazone-commerceACCIÓ

Contingut relacionat

Carregant...
x