Catalonia Talent

Catalonia Talent

Texpol i Althaia col·laboren per impulsar la innovació en temes de salut

2 d'abril de 2024

Articles - Salut

Manresa. La Fundació Althaia i l’empresa Texpol van decidir unir forces en un nou conveni de col·laboració, amb l'objectiu d'impulsar projectes innovadors centrats en el coneixement i la promoció de la salut. A través d'aquest acord, Texpol es compromet a contribuir als projectes de mecenatge de la fundació, integrant-se a la comunitat d’amics d’Althaia. Una de les metes principals d'aquesta aliança és la investigació i desenvolupament de nous materials i productes sanitaris d’un sol ús. Recentment, representants de la Fundació Althaia van visitar les instal·lacions de Texpol per conèixer de prop els seus productes i establir les bases d'una col·laboració fructífera.

Texpol, o Textil Planas Oliveras, SA, és una empresa amb més de 65 anys d'experiència com a fabricant. Es destaca com a líder al mercat espanyol en la producció d'apòsits quirúrgics d'un sol ús i ofereix una àmplia gamma de productes sanitaris per a hospitals, clíniques, centres assistencials i també per als consumidors finals a través de les farmàcies. Amb les seves modernes instal·lacions situades a Manresa, Texpol disposa d'una central de producció amb més de 17.000 m2, equipada amb tecnologia avançada i sales blanques, així com un procés d'esterilització i laboratoris propis homologats pels organismes de sanitat. Això permet cobrir totes les fases del procés productiu amb els més alts estàndards de qualitat.

Althaia és una fundació compromesa amb el desenvolupament de serveis sanitaris d'excel·lència al territori. Des del seu llançament l'any 2017, la Unitat de Mecenatge de la Fundació Althaia ha impulsat diversos projectes gràcies a la participació i generositat de la comunitat i del teixit empresarial i associatiu local. L'any passat, en 2023, va donar un pas endavant amb la creació de la comunitat d'amics d'Althaia, integrada per persones, empreses i entitats que col·laboren de manera recurrent en les accions i projectes solidaris de la institució.Althaia és una fundació compromesa amb el desenvolupament de serveis sanitaris d'excel·lència al territori. Des del seu llançament l'any 2017, la Unitat de Mecenatge de la Fundació Althaia ha impulsat diversos projectes gràcies a la participació i generositat de la comunitat i del teixit empresarial i associatiu local. L'any passat, en 2023, va donar un pas endavant amb la creació de la comunitat d'amics d'Althaia, integrada per persones, empreses i entitats que col·laboren de manera recurrent en les accions i projectes solidaris de la institució.

Nota remesa

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x