Catalonia Talent

Catalonia Talent

Terrassa és reconeguda amb el premi solidari Brains Get Famous per la seva tasca en la sensibilització sobre els tumors cerebrals

15 d'abril de 2024

Articles - Salut

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora de Salut, Laura Rivas, va ser distingit divendres a la tarda amb el premi solidari Brains Get Famous. Aquest reconeixement ha estat concedit en virtut de la destacada feina de sensibilització sobre els tumors cerebrals que porta a terme la ciutat.

L’alcalde va rebre el guardó de mans de María de Kannon Clè, directora de cinema i presidenta de l’ONG Brains Get Famous. L’organització ha atorgat aquest premi en reconeixement a l’aportació de l’Ajuntament de Terrassa en la difusió de la consciència sobre els tumors cerebrals, així com en el suport i acompanyament als pacients i les seves famílies. A Terrassa, el Dia Internacional del Tumor Cerebral, commemorat cada 14 de novembre, es celebra il·luminant la façana de l’Ajuntament amb color blau.

Brains Get Famous és una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu principal donar visibilitat als tumors cerebrals, facilitar-ne els diagnòstics precoços i específics, i promoure la investigació en aquest àmbit. A més de donar suport als pacients supervivents, l'organització busca visibilitzar la comunitat de persones afectades a través de l'art i la música.

Aquest premi solidari Brains Get Famous reforça el compromís de Terrassa amb la conscienciació i el suport als afectats per tumors cerebrals, així com la seva contribució a la investigació i la millora de la qualitat de vida dels pacients.

Albert Torras

Contingut relacionat

Carregant...
x