Catalonia Talent

Catalonia Talent

Sinèrgika, una comunitat de coworkers i emprenedors de la Vegueria Penedès

28 de febrer de 2022

Articles - Startups i emprenedors

Treballar en un projecte propi pot ser molt emocionant i reptador, però a la vegada no sempre agrada treballar sols i es troba a faltar companys/es, relació, creixement,...

El dimecres 2 de març de 18 a 20 hores Kunlabi, el coworking situat a Mediona, acollirà una trobada d’emprenedors de diferents perfils per iniciar la primera de diverses trobades d’una nova comunitat que ha nascut: Sinèrgika.

La iniciativa neix amb l’objectiu de generar sinergies, networking i compartir coneixement i experiències entre els emprenedors que en formen part.

La trobada serà la primera d’un cicle de tres dinamitzades per consultors externs especialitzats en creació de comunitats emprenedores: Jaume Bages, fundador d’Estratègic, consultor i especialista en estratègia i, Núria Rios, consultora de màrqueting, fundadora i dinamitzadora de dos coworkings i comunitats de dones emprenedores.

Es tracta d’una iniciativa conjunta dels Ajuntaments de Prats de Lluçanès, Cardona i Mediona, amb el suport de l’Ajuntament de Mediona i finançament de la Diputació de Barcelona , amb la finalitat de dinamitzar els espais de coworking del territori i contribuir a vertebrar i consolidar comunitats emprenedores al seu entorn.

Kunlabi és un cowork creatiu rural de Sant Joan de Mediona impulsat per la cooperativa Bildi, un estudi de disseny gràfic i comunicació.   

Contingut relacionat

Carregant...
x