Catalonia Talent

Catalonia Talent

Sabor de Gràcia guanyen a Millor Disc Folk als Premis Enderrock

12 d'abril de 2021

Articles - Cultura

El grup barceloní amb vint-i-cinc anys de carrera, nom també del seu últim disc, ha sigut premiat als Premis Enderrock 2021. Sabor de Gràcia s'ha imposat en la categoria de Millor Disc de Folk per 25 anys (2020), on competia amb Roba Estesa i Balkan Paradise Orchestra.

En la seva llarga trajectòria han estat reconeguts i guardonats en multitud d'ocasions, com en els darrers Premis Talent Cambra 2020 de Cançó i Composició Musical per Herois, tema dedicat al personal sanitari que ha treballat durant la pandèmia de covid-19.

Sabor de Gràcia és grup nascut al barri de Gràcia de Barcelona l'any 1994 i format per gitanos catalans que segueix imparable des del seu primer àlbum Tots els Colors (1997). Des dels seus inicis han actualitzat la rumba catalana i versionat altres cançons amb el seu estil propi.

També han fet homenatges a figures tan importants de la música com Peret amb el disc Sabor a Peret l'any 2018 o a Pau Donés, l'any 2020, on li van dedicar la cançó Saboreando de Peret on el mateix Donés surt cantant algunes parts.

Sabor de Gràcia no té concerts programats per aquest any 2021, però sense cap mena de dubte tornaran a exhaurir totes les entrades quan en tornin a fer, pel seu ritme de rumba catalana que any rere any van actualitzant.

Temes Sabor de Gràciapremis Enderrock25 anysrumba catalana

Contingut relacionat

Carregant...
x