Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Fundació Catalunya Cultura otorga el Premi Empresa Cultura 2021 a la compañía Marc Martí

15 de febrer de 2022

Articles - Cultura

La Fundació Catalunya Cultura atorga el Premi Empresa Cultura 2021 a la companyia Marc Martí després de valorar el programa de mecenatge i patrocini, i la voluntat de col·laborar amb institucions culturals. El guardó té com a objectiu promoure i visibilitzar les empreses que destaquin pel seu compromís i la seva contribució en el foment i el suport de la cultura a Catalunya, segons un comunicat de la fundació.

El jurat estava integrat per Miquel Molins (Fundació Banc Sabadell), Ana Vallès (Grup Sorigué), Georgina Ferri (Diari Ara), Mahala Alzamora (Mahala Comunicació) i Lluís Coromina (Grup AgriEnergia, guanyador del Premi Empresa Cultura 2020). El lliurament del premi ha tingut lloc a la seu la companyia de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) i ha anat a càrrec del president d'honor de la Fundació, Enric Crous, i del president executiu, Eloi Planes, que han estat acompanyats de la directora, Maite Esteve, i de part de l'equip de l'entitat. Thank you for watching El fundador i ceo de l'empresa del mateix nom, Marc Martí, ha assenyalat que el reconeixement suposa una satisfacció perquè fa molts anys que col·laboren amb projectes culturals.

"Ha estat una satisfacció no només per a mi sinó per a tot l'equip; som 81 persones que constantment estem treballant al món de la cultura, no només en exposicions o edicions pròpies sinó també en teatres, festivals, museus, etc. Estem molt vinculats al món de la cultura de Catalunya”, ha afegit. Marc Martí, fundada el 1977 a Barcelona, ​​és una empresa dedicada a la impressió digital en gran format, a la publicitat exterior i especialitzada en imatge corporativa,

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x