Catalonia Talent

Catalonia Talent

Rosalía guanya tres premis a la gala dels Grammy Llatins

20 de novembre de 2020

Articles - Cultura

Rosalía s’ha tornat a fer un espai propi a la 21a edició dels Grammy Llatins i ha guanyat tres dels quatre premis als quals optava: el de millor cançó urbana i millor fusió/interpretació urbana per ‘Yo por tí, tú por mí’ amb la col·laboració d’Ozuna, i millor vídeo musical curt per ‘TKN’, que la cantant ha fet amb el raper Travis Scott. Només se li ha resistit el gramòfon daurat a la millor cançó pop rock per ‘Dolerme’, que li ha pres Fito Páez.

L’any passat, Rosalía es va endur cinc dels set Grammy Llatins a què optava, amb el seu segon disc “El mal querer”.

No han tingut la mateixa sort el compositor Joan Magrané, que optava al Grammy Llatí a la millor composició de música clàssica contemporània per ‘Dues peces per a piano’.

El compositor reusenc s’hi estrenava amb aquesta peça sorgida d’un encàrrec de la pianista Noelia Rodiles. Rodiles va demanar a tres compositors que escrivissin una obra basant-se en una de les tres peces romàntiques preferides. Magrané va escollir l”Adagio D. 178′, de Schubert, que li va servir d’inspiració per a l’obra ‘Dues peces per a piano’. L’obra va ser estrenada per Rodiles i enregistrada en el seu últim disc, titulat “The buterfly effect” (Eudora Records)

Temes Joan MagranéRosaliaGrammy Latino

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x