Catalonia Talent

Catalonia Talent

Un català compon una de les millors òperes de l'any als EUA

17 de desembre de 2020

Articles - Cultura

‘The Roost’, una peça del músic català -afincat a Nova York- Marc Migó ha estat inclosa en el cinquè lloc de la tria dels 11 moments clau de la indústria operística d’aquest 2020 als Estats Units, segons la revista especialitzada Opera Wine. Migó tanca un 2020 atípic per la pandèmia, però el situa en una posició privilegiada de cara el 2021.

La revista Opera Wire ha inclòs el projecte de Decameron Coalition on s’integra la companyia UrbanArias, qui va fer l’encàrrec de la peça operística del músic barceloní. Així, Decameron Coalition és la suma de 8 òperes escrites per diferents autors, un d’ells, Migó.

La resta de companyies que formen part d’aquest projecte són Bare Opera, Lyric Opera of the North, Fargo-Moorhead Opera, Opera in the Heights, Milwaukee Opera Theatre, An Opera Theatre, Resonance Works i Chicago Fringe Opera.

En l’article, la revista especialitzada en òpera destaca que les empreses independents lideren la innovació operística. “Les innovacions més importants del món de l’òpera no provenen de les companyies de gran renom, sinó de les que tenen més flexibilitat”, subratlla el text. Així, les companyies que formen part de Decameron Coalition s’aplegueu “per crear una experiència d’òpera en línia única i multifacètica”.

Temes Marc MigoòperaEUA

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x