Catalonia Talent

Catalonia Talent

Obrir Girona, l’estudi clínic per tornar als esdeveniments multitudinaris

29 d'abril de 2021

Articles - Comerç i Turisme

L'estudi clínic va començar el dia de Sant Jordi, 23 d'abril, amb sis restaurants oberts per sopar a la ciutat i seguiran oferint sopars fins el 22 de maig cada divendres i dissabte. Els restaurants escollits són Umai, Mimolet, Índigo, Divinum, SiNoFos i Cal Ros. La prova pilot la dur a terme el Centre Blockchain de Catalunya (CBCat) que s'encarreguen de la difusió i l'alfabetització digital arreu del territori.

Els assistents a Obrir Girona han de descarregar-se una aplicació gratuïta per validar els certificats digitals, ICC AOKpass. Es validarà a través d'una farmàcia. A més, els assistents han de ser considerats de molt baixa capacitat de contagi: l'usuari hauria d'estar vacunat, haver passat la covid fa més de 15 dies o portar un test d'antígens negatiu. El certificat digital té la duració de 36 hores per assistir als esdeveniments que es vulguin.

L'organització d'Obrir Girona són els encarregats de marcar els esdeveniments que es podran realitzar, com el cicle de sopars. Està confirmat que si l'UNI Girona, l'equip femení de bàsquet, quedi classificat a Lliga femenina Endesa, es podrà celebrar el partit amb un aforament de 3.000 persones. També s'ha confirmat un concert de música electrònica el dia 1 de maig i les entrades ja estan exhaurides. Els altres esdeveniments s'aniran confirmant per part de l'organització en els pròxims dies.

Temes Gironarestaurantssoparsestudi clínicprova pilot

Contingut relacionat

Carregant...
x