Catalonia Talent

Catalonia Talent

Nova edició d'Expoquimia, Eurosurfas i Equiplast a la Fira de Barcelona

14 d'abril de 2021

Articles - Ciència i Coneixement

La Fira de Barcelona prepara la pròxima edició d’Expoquimia, Eurosurfas i Equiplast amb la finalitat de crear la primera cita firal del sector dedicada a oferir solucions funcionals i pràctiques que ajudin a les empreses a aplicar criteris de sostenibilitat, economia circular i innovació tecnològica en els seus processos productius per contribuir a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Els tres salons de referència de les indústries química, del tractament de superfícies i del plàstic, organitzen una sèrie de trobades virtuals amb l’objectiu de mantenir el contacte amb el sector i contribuir a la seva dinamització i sostenibilitat potenciant la digitalització, l’economia circular i la transferència de tecnologia.

Aquests salons, que s’havien de celebrar al desembre del 2020 i es van aplaçar per la Covid-19, tindran lloc de manera presencial el setembre al recinte de Gran Via de Fira Barcelona. Amb totes les mesures de seguretat i prevenció, complementaran la seva oferta presencial amb continguts virtuals a través dels Uprecedented Webinar Series, per ampliar el seu abast nacional i internacional, consolidant-se com la plataforma firal líder de la química aplicada al sud d’Europa.

Expoquimia, Eurosurfas i Equiplast conformen la plataforma de la química aplicada de la Mediterrània amb el suport de la Federació Empresarial de la Química Espanyola (FEIQUE), els seus partners estratègics Tecnalia i Leitat, i més de 250 associacions sectorials.

Temes indústria químicasostenibilitateconomia circularinnovació tecnològicaODSfira

Contingut relacionat

Carregant...
x