Catalonia Talent

Catalonia Talent

Mango inverteix en avatars unionals i noves tecnologies

11 de juliol de 2023

Articles - Comerç i Turisme

Mango, un dels principals grups de moda d'Europa, està reforçant el seu compromís amb la tecnologia i invertint en Union Avatars, una plataforma d'identitat digital per crear avatars en diferents estils, entre ells l'avatar hiperrealista.

La inversió suposa oferir suport econòmic a la start-up a través d'un préstec de participació convertible i representa l'entrada d'Union Avatars a Mango StartUp Studio, el programa d'acceleració d'empreses de l'empresa, a través del qual els emprenedors descobriran de primera mà el funcionament de Mango i podran ampliar el seu model de negoci.Dins del programa, Union Avatars també rebrà sessions de mentoring i consultoria de diversos experts de Mango en àrees com el coneixement del mercat i la tecnologia aplicada al model de negoci.

Mango continuarà explorant diferents proves pilot per crear avatars hiperrealistes per utilitzar-los en diferents punts de la cadena de valor de l'empresa.

Aquesta és la quarta inversió que realitza Mango StartUp Studio des que es va posar en marxa l'any 2022. De moment, l'acceleradora ha invertit en una start-up de sostenibilitat especialitzada en la revenda de residus tèxtils; Payflow, un negoci de salaris a la carta i retribucions flexibles; i La Más Mona, una plataforma de lloguer de vestits i complements de festa.

Fundada per Cai Felip i Jordi Conejero, Union Avatars va ser fundada l'any 2020 per ajudar a empreses i usuaris a donar forma al futur de la identitat digital, proporcionant eines per crear avatars en diferents estils a les xarxes socials, entorns de realitat virtual i jocs, alhora que ofereix interoperabilitat. d'identitat entre les diferents plataformes.

Contingut relacionat

Carregant...
x