Catalonia Talent

Catalonia Talent

S’obre la convocatòria del Premi d'emprenedoria de l'FP a la ciutat de Girona 2021

13 de juliol de 2021

Articles - Economia

L’Ajuntament de Girona va obrir divendres passat la convocatòria del Premi d’emprenedoria de l’FP a la ciutat, corresponent a l’any 2021. Aquesta iniciativa té per objectiu reconèixer i promoure l'esperit emprenedor i innovador de l’alumnat de cicles formatius de la ciutat, com a llavor de futures iniciatives d'emprenedoria empresarials a la ciutat. Les persones interessades tenen temps fins al 22 de juliol per presentar la seva sol·licitud.

Poden participar als premis els i les alumnes de cicles formatius de grau mig o de grau superior dels centres de formació professional de la ciutat de Girona matriculats el darrer curs, presentant un pla d’empresa on constin els membres promotors i el centre de formació professional on estudien. S’estableixen dues categories de participació en el premi: projectes d’alumnes de cicles formatius de grau mitjà i projectes d’alumnes de cicles formatius de grau superior. Per a cadascuna de les categories s’atorgarà el premi al millor projecte d’emprenedoria, i es determinarà un primer, un segon i un tercer classificat.

La dotació del premi és de 1.500 euros totals, repartits entre els projectes classificats en el primer lloc (350 euros per a cadascun), en el segon lloc (250 euros per a cadascun) i en el tercer lloc (150 euros per a cadascun). L’import econòmic del premi s’atorgarà al centre de formació professional dels equips guanyadors, per tal que la quantia s’inverteixi en iniciatives o recursos d’impuls de l’emprenedoria.

Aquest premi és una iniciativa de l’Àrea de Promoció Econòmica en col·laboració amb el Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona, que pretén fomentar els valors de l’emprenedoria.

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x