Catalonia Talent

Catalonia Talent

Les indústries creatives se citen a Barcelona

11 de juliol de 2023

Articles - Indústria i Territori

La Presidència espanyola del Consell de la Unió Europea celebrarà a Barcelona des d'avui fins a dijous 13 de una conferència europea per reflectir com les ICC contribueixen a millorar la qualitat de vida de les persones, creant solucions a través de la cultura i la ciència. Més info aquí
 
L'esdeveniment mostrarà, de manera demostrativa, interactiva i participativa, els projectes i les iniciatives europees i col·laboratives que no només són innovadores i sostenibles, sinó també accessibles, assequibles, socialment compromeses i enriquidores per a tothom, en línia amb la iniciativa New European Bauhaus (NEB ). Així, la conferència mostrarà les indústries culturals i creatives com a veritables motors socials i innovadors.
 
Seus - Barcelona:
 - Liceu Opera - 11 de juliol
 - Disseny Hub Museum - 12 i 13 de juliol
 - CosmoCaixa - 12 de juliol
 
La retransmissió per streaming tindrà lloc als següents links i es realitzarà mitjançant els canals de comunicació de FECYT:
- Retransmissió per a l'11 de juliol: https://www.youtube.com/live/UFWwKkicOMg?feature=share
- Retransmissió pel 12 de juliol: https://www.youtube.com/live/EKavv7pFQGc?feature=share
- Retransmissió pel 13 de juliol: https://www.youtube.com/live/_9Y99nczdgw?feature=share
 
Organitzat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), en col·laboració amb el Ministeri de Ciència i Innovació i amb el Ministeri de Cultura i Esport d'Espanya.

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x