Catalonia Talent

Catalonia Talent

La segona edició de SBC First Pitch Barcelona selecciona cinc startups finalistes

7 de setembre de 2023

Articles - Startups i emprenedors

Cinc startups innovadores de la indústria han estat seleccionades com a finalistes per a la segona edició de SBC First Pitch Barcelona al SBC Summit Barcelona d'aquest mes. Els finalistes competiran per un paquet de premis exclusiu valorat en més de 60.000 euros, per ajudar en el creixement i desenvolupament de l'empresa guanyadora.

La competència, impulsada per Yolo Investments, servirà com a plataforma perquè les cinc empreses aspirants presentin els seus productes i plans de negocis davant una audiència en viu de líders de la indústria. El guanyador serà elegit per un jurat format per experts en capital risc i inversions.
El First Pitch Competition se celebrarà a la Fira de Barcelona Montjuïc, el dimecres 20 de setembre, i formarà part de la sessió de conferències "El futur de la tecnologia".

Rasmus Sojmark, CEO i fundador de SBC, va dir: "Com a organitzadors d'esdeveniments, creiem que SBC First Pitch Barcelona ocupa un paper central a l'hora de facilitar la innovació en la indústria. Competicions com aquesta serveixen com a plataforma perquè els talents emergents mostrin els seus productes i serveis innovadors, alhora que obtenen una experiència invaluable en presentar-se en un espai públic i establir contactes amb l'elit de la indústria".

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x