Catalonia Talent

Catalonia Talent

El CIDOB i la Fundació Banc Sabadell presenten la 4a Edició del Programa Talent Global: Promocionant el Futur de la Recerca Internacional

15 d'abril de 2024

Articles - Startups i emprenedors

El Barcelona Centre for International Affairs (CIDOB), en col·laboració amb la Fundació Banc Sabadell, anuncia amb entusiasme el llançament de la quarta edició del Programa Talent Global. Aquest programa ofereix una oportunitat excepcional per als joves investigadors interessats en la recerca internacional.

Una de les característiques claus del programa és la "Junior Visiting Fellowship", que busca captar talent investigador de fins a 30 anys per unir-se a l'equip del CIDOB durant sis mesos. A través d'aquesta estada remunerada, els participants podran abordar temes rellevants com les revolucions tecnològiques, els reptes del desenvolupament sostenible, la geoeconomia i les dinàmiques de la geopolítica global.

Els candidats han de demostrar habilitats de recerca, un alt nivell d'anglès i posseir un grau relacionat amb les temàtiques de la convocatòria. La convocatòria ja està oberta des del 2 d'abril i els interessats tenen fins al 30 de juny per presentar les seves candidatures.

El procés de selecció es realitzarà per convocatòria oberta i els candidats finals seran convocats per a entrevistes personals durant la primera quinzena de juliol. Els seleccionats tindran l'oportunitat d'unir-se a l'equip del CIDOB a temps complet i presencialment, amb una remuneració competitiva de 13.000€ bruts i altres beneficis laborals.

La Fundació Banc Sabadell i el CIDOB esperen continuar promovent el talent investigador jove i descobrir els futurs líders de la recerca internacional en aquesta quarta edició del Programa Talent Global.

Albert Torras

Contingut relacionat

Carregant...
x