Catalonia Talent

Catalonia Talent

La segona edició de La Salle Challenge reforça les sinergies entre formació i empreses automobilístiques

30 d'abril de 2024

Articles - Indústria i Territori

La Salle La Seu d’Urgell ha estat l'epicentre d'una emocionant competició que ha posat a prova les destreses i coneixements dels estudiants dels Cicles Formatius de Grau Mitjà d’Electromecànica de Vehicles Automòbils i de Grau Superior d’Automoció. Amb la segona edició del Challenge, celebrada els passats 25 i 26 d’abril, els joves mecànics van exhibir la seva perícia en una sèrie de proves pràctiques relacionades amb la reparació i el manteniment dels vehicles.

Entre els reptes hi ha hagut la reparació de carrosseries fins a reptes d'electromecànica. Amb un temps limitat per a cada tasca, els estudiants van demostrar habilitats excepcionals en un entorn que simulava les demandes del sector professional. El primer lloc va ser per Jan Vilella, Raul Alves i Jana Sanchez de La Salle La Seu, seguits per Marc Greoles, Albert Puig i Karim Boulahdaraj de La Salle Mollerussa en segona posició, i finalment, Adberazak Azzi, Marc Llop i Sergi Valles, també de La Salle Mollerussa, en tercer lloc.

Aquesta competició no només celebra el talent emergent en el camp de l'automoció, sinó que també fomenta les sinergies entre les institucions educatives i les empreses del sector. La segona edició de La Salle Challenge ha enfortit els llaços entre la formació i la indústria automobilística, i consolida l'esdeveniment com una plataforma clau per al creixement i la connexió entre els professionals del futur i les empreses del present.

Albert Torras

Contingut relacionat

Carregant...
x