Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Nit de les Telecomunicacions reconeix Josep Casanovas

25 de març de 2024

Articles - Tecnologia

La comunitat de les telecomunicacions i la informàtica ha celebrat una vetllada memorable amb la 29a edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, un esdeveniment que ha destacat pel reconeixement als millors professionals i projectes del sector TIC. L'Auditori de Barcelona ha estat l'escenari d'aquesta cerimònia, que ha congregat destacats membres d'aquest àmbit i diverses autoritats catalanes.

Entre els moments més destacats de la nit, el lliurament del Premi d'Honor ha atorgat la màxima distinció del certamen a Josep Casanovas, exdegà de la Facultat d'Informàtica de Barcelona i fundador del laboratori inLab FIB. Casanovas, Doctor en Informàtica, enginyer industrial i catedràtic del Departament d'Estadística i Investigació Operativa a la Universitat Politècnica de Catalunya, ha estat reconegut per la seva contribució excepcional al camp de les telecomunicacions i la informàtica.

Amb una trajectòria professional impressionant, Casanovas ha destacat per la seva investigació en àrees com el modelatge i la simulació, la simulació social, Internet i els sistemes d'informació. El seu lideratge com a degà de la Facultat d'Informàtica de Barcelona (FIB) i la seva col·laboració en projectes d'investigació i innovació tant a nivell europeu com amb empreses i institucions, han consolidat la seva reputació com a figura destacada en el sector.

La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, organitzada per l'Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF), ha comptat amb la presència d'autoritats rellevants com el conseller d'Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent, la vicepresidenta primera del Parlament de Catalunya, Alba Vergés, el secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital, Marc Realp, el quart tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Valls, i la presidenta delegada de l'Àrea de Serveis Generals i Transició Digital de la Diputació de Barcelona, Pilar Díaz.

Aquesta vetllada ha estat un reconeixement a l'excel·lència i al talent dels professionals del sector, alhora que ha posat de manifest la importància de la innovació i la transformació digital en el futur de les telecomunicacions i la informàtica a Catalunya.

Oriol Sampera

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x