Catalonia Talent

Catalonia Talent

L'èxit del 4YFN local contrasta amb un Mobile en arrencada

1 de juliol de 2021

Articles - Tecnologia

Les restriccions imposades per la Covid i encara la recança de grans empreses no ha estat suficient per a que la nova edició del Mobile World Congress i el primer d’ençà de la pandèmia es deixés de dur a terme, també gràcies a la tenacitat de GSMA i Barcelona World Capital. Els passadissos i els stands a mig gas de les grans corporacions internacionals i els pavellons dels diversos països particiopants contrastava amb l'èxit i espais concorreguts de la fira d'startups, el 4YFM, plena d'empreses catalanes, agrupades a l'entorn d'universitats, centres de recerca o institucions públiques.

Entre elles, moltes sorgides arrel de la pandèmia, i altres de recorregut més dilatat. Entre elles, alguns dels recents Premis Talent Cambra, com Submer, Fibracat o Bitmetrics. Després de mesos de debat sobre la seguretat de viatjar a Barcelona per assistir al congrés, molts dels grans expositors no han tingut un estand presencial. És el cas d'Ericsson, que tradicionalment installava en un dels espais més grans, o de NokiaSonySamsungIntelQualcomm Lenovo

D'altra banda, altres grans empreses han optat per no assistir però sí per enviar dirigents a fer negocis al Hall 2.1, que està reservat com una zona de reunions exclusiva. És el cas d'AmazonCitibankGoogle Vodafone.

El Mobile tanca avui les portes encara amb xifres per avaluar però amb totes les mesures aplicables. La fira s'ha celebrat amb mesures estrictes de seguretat sanitària. Tots els visitants havien de presentar un resultat de test de covid negatiu fet com a màxim fa 72 hores per entrar al recinte de Fira de Gran Via o es feien in situ. 

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x