Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Molina impulsa la sostenibilitat en el seu entorn natural

9 d'abril de 2024

Articles - Comerç i Turisme

La Molina, coneguda estació d'esquí situada a la comarca de la Cerdanya, reforça el seu compromís amb la sostenibilitat a través de diverses iniciatives implementades durant la temporada hivernal. L'enfocament en la preservació del medi ambient és una prioritat per a La Molina, que busca reduir l'impacte sobre les seves muntanyes i fomentar un ús més responsable dels recursos naturals.

Entre les accions concretes destacades es troba la recent adquisició d'una nova màquina trepitjaneu híbrida, notablement més eficient en termes de consum de combustible, que contribueix a minimitzar les emissions de CO2 i NOx. Aquesta inversió té com a objectiu la descarbonització de l'explotació del domini esquiable, reduint significativament l'empremta ecològica de l'activitat.

A més, en el servei de lloguer d'equips d'esquí, La Molina garanteix que tot el material proporcionat no generi cap residu a la muntanya. Utilitzant ceres 100% naturals, com la cera NZERO, es promou una experiència d'esquí sense deixar rastre a la neu, mantenint l'equilibri ecològic de l'entorn natural.

Pel que fa als accessos, La Molina fomenta l'ús de mitjans de transport sostenibles com l'Skibus, que connecta diverses ciutats catalanes amb l'estació d'esquí. Aquest servei no només ofereix comoditat als usuaris, sinó que també representa una opció ecològica per desplaçar-se fins a les pistes.

Aquestes iniciatives en matèria de sostenibilitat són només una part del compromís continu de La Molina amb el medi ambient. L'estació també gestiona de manera responsable els residus generats i participa activament en accions de conscienciació, com el Clean Up Day, en col·laboració amb el Parc Natural del Cadí Moixeró. Amb aquestes mesures, La Molina reafirma el seu compromís amb la preservació del patrimoni natural i la promoció d'un turisme responsable a la muntanya.

Albert Torras
Noticia elaborada amb el suport de GFC

Contingut relacionat

Carregant...
x