Catalonia Talent

Catalonia Talent

PIMEC premia els sectors més afectats per la Covid i reconeix Josep Gonzàlez

15 de desembre de 2021

Articles - Comerç i Turisme

La patronal PIMEC va celebrar el dimarts a Barcelona la 34a edició dels premis Pimes, que de nou se centren a reconèixer la contribució de les petites i mitjanes empreses a superar la pandèmia i la recuperació econòmica i social. L'entitat presidida per Antoni Cañete va lliurar així mateix la medalla d'or al reconeixement empresarial a Josep González, que ha estat al capdavant de la patronal durant 31 anys.

L'entitat presidida per Antoni Cañete ha volgut posar en valor el paper de les organitzacions i associacions empresarials com a suport durant els pitjors moments de la covid per contribuir a la supervivència del teixit empresarial català. A la seva edició premis 'Pimes 2021', la patronal també ha reconegut la tasca de la gairebé centenària Supermercats Llobet, per la seva promoció del català i la preservació de la identitat catalana. A la categoria d'innovació, el premi se l'ha emportat la perruqueria Estil Barber Shop pels seus innovadors dibuixos als cabells.

Els sectors empresarials afectats per les restriccions van rebre el Reconeixement Banc Sabadell. El distintiu pretén posar en valor les organitzacions que han estat "al costat de les empreses" que han patit restriccions per contenir la pandèmia i han hagut de tancar totalment o parcialment durant els diferents estats d'alarma. El premi CaixaBank a la segona oportunitat empresarial va ser per a Estil Barber Shop, una barberia adreçada al públic masculí d'Esplugues de Llobregat. El propietari, Alexi Mejía, estava a l'atur quan, a través de la Fundació Pimec, va començar a treballar en un pla d'empresa per llançar el seu negoci.

Contingut relacionat

Carregant...
x