Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Fundació Impulsa Talentum posa el focus en la gestió del talent dins del sector audiovisual

25 de gener de 2023

Articles - Cičncia i Coneixement

La Fundació Impulsa Talentum ha programat per al 2 de febrer un Summit en el marc de la Fira ISE 2023, que tindrà lloc a Fira 2 de Barcelona. Una jornada en que en aliança amb la principal fira internacional d'audiovisuals del món, la Fundació Impulsa Talentum vol avançar en la generació de coneixement per a l'adaptació als canvis en l'àmbit empresarial i institucional.

La jornada l'obrirà Bru Recolons, president de la Fundació, al qual seguirà una presentació de Metrica Sports, a través del seu CEO i co-fundador, Rubén Saavedra. Metrica Sports és la guanyadora del darrer Premi Talent en esport, i fa servir les dades per a monitoritzar qualsevol aspecte d'una competició esportiva, adients per a analitzar partits i resultats, i per avançar en el coneixement esportiu. També hi serà Sergi Sagàs, CEO d'Hyperreal, la startup que fa servir el metavers i la intel·ligencia artificial per a construir realitats paral·leles en l'àmbit audiovisual, molt integrat en les indústries creatives. Amb la ponència “Populating the Metavers and creating communities” vol aprofundir en l'increment de la presència de la IA a la nostra vida quotidiana, especialment amb el desenvolupament de realitat virtual i realitat augmentada. 

La jornada inclourà també una taula rodona amb Javier Molina i Pau Font, un diàleg on presentaran el live shopping. augments de ventes ecommerç mitjançant aquest sistema de video entertaiment. Segons els seus mentors, és un sistema de present a Xina i Latam, amb previsio de revolucionar el ecommerç a Europa aquest 2023 

Frank Perkins, CEO de Digital Data-Driven Companyi i Inai.Io, centrarà la seva ponència en blockchain, amb “Applications and benefits of Blockchain in the audiovisual sector” que permetrà posar el focus en la seguretat a la xarxa, especialment els beneficis que permet l'aplicació de tecnologia blockchain. Rebecca Maxcell, Directora d'Aplicacions per al desenvolupament d'Oracle, participarà durant la jornada amb la ponència “Identities, attracts, develops, manages and wins over the best talent in an increasingly competitive digital and collaborative environment”. 

La fundació Impulsa Talentum participa de forma activa en la principal fira de l'audiovisual d'Europa amb l'organització, un any més, d'un esdeveniment que supera l'àmbit tecnològic i se centra en com el coneixement que anualment produeix el sector, pot generar impacte positiu a la ciutadania, i com s'integra en l'ecosistema emprenedor. Les jornades s'enregistraran, així com numeroses entrevistes amb els protagonistes, que després seran difoses a la xarxa.

Impulsa Talentum, fundada el 2020, té per objectiu treballar en la divulgació i transferència del coneixement acadèmic, especialment en l'àmbit institucional i empresarial, difonent bones pràctiques, projectes amb impacte, i estratègies de governança que els diversos sectors poden aplicar. Per a aconseguir-ho, organitza el Talent & Knowledge Congress, diverses jornades i summits en l'entorn emprenedor, és la gestora dels Premis Talent que arriben el 2023 a la 9a edició, i a més ha promogut la creació de la primera càtedra interuniversitària dedicada a la gestió del talent i coneixement.

Contingut relacionat

Carregant...
x