Catalonia Talent

Catalonia Talent

El Blockchain se cita a Girona

17 de setembre de 2021

Articles - Ciència i Coneixement

Redacció - Aquest divendres, el Parc Científic i tecnològic de la Universitat de Girona ha estat la seu de la primera Fira catalana de blockchain i tecnologies descentralitzades, el BxCat 2021, organitzada pel Centre Blockchain de Catalunya. L'esdeveniment, que vol ser la trobada anual de la tecnologia blockchain i actuar com a espai de nexe i divulgació d'empreses vinculades a l'ús d'aquesta tecnologia, i enguany ha acollit una trentena de ponències i taules rodones, amb temes diversos que han anat des de la votació digital a l'esport, passant pel reciclatge i la sostenibilitat, l'economia circular, la traçabilitat alimentària, o les finances.

Quirze Salomó, president executiu del CBCat -amb seu a Girona- destacava la importància d'esdevenir punt de trobada de les empreses i professionals, ja sigui en el format d'expositors o en les ponències i webinars que s'hi realitzen.

Marta Madrenas, alcaldessa de Girona, assegura que es tracta d’un projecte de ciutat però també de país, per situar Girona i Catalunya com un hub-tecnològic de referència a escala global.

Contingut relacionat

Carregant...
x