Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Fundació Gresol Premia el Talent Emergent en la Gala del Talent Emprenedor

19 d'abril de 2024

Articles - Premis i reconeixements

Ahir dijous, la Fundació Gresol va reconèixer el talent emergent en la celebració dels Premis Gresol al Talent Emergent. Per novè any consecutiu, aquest esdeveniment va tenir lloc en una gala especial celebrada a l'Hotel Olympus Palace de Salou. Els Premis Gresol al Talent Emergent són una plataforma per destacar i celebrar el talent i la creativitat dels joves.

La gala va comptar amb la destacada presència de la física i científica Neus Sabate, professora d'Investigació a l'Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM-CSIC). La Fundació Gresol va aprofitar l'ocasió per rendir-li un emotiu reconeixement per la seva destacada tasca científica i contribució al camp de la investigació.

Més de 130 participants van assistir a l'afterwork organitzat després de la cerimònia de premis, on van tenir l'oportunitat de fer networking i establir noves relacions empresarials. Aquesta trobada va proporcionar un espai propici per a compartir idees, experiències i potenciar col·laboracions entre els joves talents i els professionals del sector.

Els Premis Gresol al Talent Emergent representen un reconeixement a la innovació, la determinació i la excel·lència dels joves emprenedors, i serveixen com a inspiració per a les futures generacions d'innovadors i líders del nostre país.

Albert Torras

Contingut relacionat

Carregant...
x