Catalonia Talent

Catalonia Talent

Josep Fèlix Bentz, president del World Peace Forum

21 de setembre de 2022

Articles - Humanisme

Josep Fèlix Bentz, president del Reial Cercle Artístic de Barcelona, és des del passat mes de juny el primer català que presideix una entitat d'aquestes característiques, que promou la pau internacional, el World Peace Forum amb seu a Luxemburg. Aquest dimecres, a la seu del Reial Cercle Artístic, el World Peace Forum ha presentat la trobada internacional que tindrà lloc a Barcelona el 2023, i que convertirà la ciutat i Catalunya, de forma permanent, en un referent internacional de la pau.

En aquest sentit, el World Peace Forum celebrarà a la nostra ciutat la seva trobada internacional l'any que ve, amb els reptes de treballar per a la pau al món, i reconèixer les entitats i persones que treballen per aquests objectius. Segons va declarar abans de l'estiu Bentz, el World Peace Forum serà “un excel·lent aparador per a tots els projectes de ciutat que tenim”. 

Un dels objectius del World Peace Forum que Barcelona celebrarà l'any que ve és que hi hagi el major nombre de països representants. El president de l’associació explica: “L’Àfrica és un dels grans omesos en les notícies, i en aquest moment hi ha múltiples guerres al seu territori i no se’n parla, així que ens agradaria que aquest continent fos molt present en les xerrades, els debats i els tallers, va declarar Bentz a l'Avui.

L'acte de presentació del World Peace Forum al Saló dels atlants del Reial Cercle Artístic ha comptat amb un bon nombre de representants institucionals i de la societat civil i ha inclòs un concert del pianista Ralph Zurmühle.

Contingut relacionat

Carregant...
x