Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Marató: més de 9 milions d'euros per trencar murs per la salut mental

20 de desembre de 2021

Articles - Humanisme

La 30a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio tanca l'edició 2021 amb un marcador final que supera els 9 milions d'euros recaptats. Uns diners que es destinaran a la recerca científica sobre les malalties mentals. El marcador ha arribat a la xifra de 9.022.147 euros. Una xifra que pot anar augmentant perquè es poden fer aportacions fins a finals de gener.

Centenars d'accions solidàries han tingut lloc al llarg de tot el país per tal de recaptar noves aportacions, que també aniran arribant al llarg dels propers dies al compte de la Marató.

Depressió, ansietat, trastorn bipolar, esquizofrènia i altres psicosis, trastorns obsessius compulsius, trastorns del neurodesenvolupament (com el TDAH, el trastorn de l'espectre autista o els de l'aprenentatge), trastorns de la personalitat, de la conducta alimentària o addiccions. Aquests són, només, alguns dels problemes de salut mental que han centrat La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

Continuen operatius els canals de donació: a internet, transferència bancària, per Bizum des de l'apartat "Donacions" amb l'identificador de La Marató, 33333, i als caixers automàtics.

Contingut relacionat

Carregant...
x