Catalonia Talent

Catalonia Talent

Intercluster Internacional: 10 clústers italians explorant l'ecosistema català

18 d'abril de 2024

Articles - Indústria i Territori

En la 9a edició de l'Intercluster Internacional, celebrada a Catalunya, 10 destacats clústers italians han posat rumb cap a la regió catalana per aprofundir en el seu ecosistema empresarial. Aquesta trobada, coordinada per ACCIÓ i ART-ER, el consorci de la regió italiana d'Emilia-Romagna, s'ha convertit en un fòrum clau per a la recerca del creixement sostenible, la innovació i la internacionalització dels territoris implicats.

La jornada, que ha aplegat 19 clústers catalans i els seus homòlegs italians, ha estat un intercanvi fructífer de coneixements i bones pràctiques. Durant dues jornades intensives, els participants han compartit experiències en la gestió del talent, han realitzat presentacions per exposar les seves empreses i han participat en sessions de treball centrades en temes clau com l'economia circular i la transformació digital.

El segon dia de l'esdeveniment ha destacat per les visites a les empreses catalanes clau en els sectors de l'interiorisme, el packaging i altres àmbits. Amb la participació de noms com SURU, Kave Home, CitySens i Mespack, els clústers han pogut explorar de primera mà el teixit empresarial català i les seves oportunitats de col·laboració.

Amb la participació de destacats clústers i empreses tant de Catalunya com d'Itàlia, l'Intercluster Internacional ha consolidat la seva posició com a plataforma essencial per a la promoció dels intercanvis empresarials i la creació de noves oportunitats de negoci en els dos territoris.

Albert Torras

Contingut relacionat

Carregant...
x