Catalonia Talent

Catalonia Talent

E-Stratos, la plataforma de millora del sector agrícola de precisió

26 d'abril de 2021

Articles - Indústria i Territori

La iniciativa neix l'any 2016 sota el paraigua de Business Incubation Centre Barcelona de l'Agència Espacial Europea. Akis, Agromapping i Mdrone es van unir per formar una sola plataforma que unís les tres propostes, E-stratos. L'any 2019, l'empresa ja estava consolidada i va començar a actuar com a independent.

L'empresa catalana uneix la tecnologia i el tractament de dades a l'agricultura de precisió. Les tres empreses que es van ajuntar són Akis, encarregats de la investigació, innovació i desenvolupament, Agromapping, especialistes en dades i tecnologies aplicades a l'agricultura i Mdrone, empresa certificada com operadora de drons per l'Agència Estatal de Seguretat Aeria. Per tant, E-Stratos ofereix imatges de molta qualitat que s'emmagatzemen setmanalment per a cada client, troben els problemes i les possibles solucions aplicables a cada terreny.

E-Stratos té dues línies de negoci: el desenvolupament de solucions específiques per a cada client i executar diferents tipus de projectes relacionats amb el sector agrícola, com poden ser els softwares.

Temes agriculturasector agrícolaemprenedoriaCatalunya

Contingut relacionat

Carregant...
x