Catalonia Talent

Catalonia Talent

Gazeley acaba la construcció del seu primer magatzem logístic a Catalunya

2 de juliol de 2020

Articles - Logística

El promotor immologístic Gazeley ha finalitzat la construcció d’un nou magatzem de 29.000 metres quadrats, el G-Park Valls, a Valls (Tarragona). Es tracta d’un immoble llest per ser ocupat. Norton Edificios Industriales ha construït l’immoble dissenyat específicament per a empreses de logística, distribució i comerç electrònic. En aquest sentit, el projecte suposa la primera inversió de Gazeley a Catalunya i el seu tercer projecte a Espanya. A més, l’empresa Inverteca serà l’encarregada de l’arrendament del nou magatzem.

Per altra banda, la plataforma està optimitzada per aconseguir el màxim espai d’emmagatzemat, segons ha explicat el promotor, amb una altura lliure d’11,7 metres, 28 portes de moll de càrrega i un accés separat per a vehicles i vianants. A més, l’edifici compta amb la certificació en sostenibilitat BREEAM Very Good. Pel que fa a la seva localització, Gazeley ha assegurat que el magatzem s’ubica “en un node logístic molt reconegut a la regió, ja que és la llar espanyola de marques líders a Europa com Ikea, Kellogg’s o Lear, entre d’altres”, en el tercer anell logístic de Barcelona. Concretament, se situa a 25 kilòmetres del port de Tarragona i a 90 kilòmetres de l’Aeroport de Barcelona.

“Des de que vam tornar a entrar en el mercat espanyol el 2018, hem estat buscant oportunitats per oferir edificis d’alta qualitat als nostres clients”, ha assenyalat el director de Gazeley Espanya, Òscar Heras. “Hem percebut a Catalunya una creixent demanda d’espai, degut a les seves connexions de transport i a la seva proximitat amb els mercats clau”. Pel que fa a això, Heras també ha afegit que “tant si lloguem a un client nou com a un ja existent, estem desitjant donar-li la benvinguda a aquesta instal·lació”.

Temes logísticainversióVallsplanta

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x