Catalonia Talent

Catalonia Talent

Es presenta el Llibre blanc del sector peix a Catalunya

3 de desembre de 2020

Articles - Indústria i Territori

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, presenta demà divendres, 4 de desembre, el primer Llibre Blanc del sector del peix a Catalunya, una iniciativa del Gremi de Peixaters de Catalunya que ha comptat amb el suport de la Direcció General de Pesca i Afers Marítims i el cofinançament del Fons Europeu Marítim i de la Pesca i del Departament d’Agricultura.

El Llibre Blanc del sector del peix a Catalunya és el resultat d’un treball on es fa una radiografia de la situació actual i els reptes de futur a què han de fer front tots els actors que conformen aquest món complex al voltant del peix.

El llibre consisteix en un estudi a fons de tots els implicats en la cadena de valor del peix, des del sector pesquer i les llotges, la distribució del producte inclòs, fins al sector minorista, i també fa una anàlisi dels hàbits de consum i perfil dels consumidors.

La publicació també presenta les tendències tant del sector pesquer com de la distribució, les conclusions de l’estudi i una anàlisi DAFO.

Temes peixpescadorspeixatersllibre blancagriculturaramaderia

Contingut relacionat

Carregant...
x