Catalonia Talent

Catalonia Talent

Veepee escull Barcelona per a un centre d'innovació

18 de febrer de 2022

Articles - Indústria i Territori

La companyia de venda d'estocs de moda per Internet obrirà el segon Innovation Lab, on s'investiguen àrees com machine learning i realitat augmentada, a la capital catalana. Actualment Veepee només compta amb un centre d'innovació a París. L'empresa francesa de venda d'inventari de moda en línia ha triat Barcelona per instal·lar el seu segon Innovation Lab, un centre d'innovació on s'investigaran àrees com machine learning, realitat augmentada, logística i sistemes de cerca.

Fins ara, la companyia només comptava amb un Innovation Lab a París. El nou centre barceloní comptarà amb un equip d?estudiants en pràctiques assessorats per perfils sènior de l?àrea d?R+D de Veepee.
 
L'empresa francesa “té previst retenir el talent mitjançant contractacions internes”, segons assenyala en un comunicat. A l'Innovation Center de París, Veepee ha treballat amb prop de cent treballadors.
 
La companyia de venda en línia va posar en marxa aquest projecte el 2017 de la mà de l'escola francesa de programació École 42. L'objectiu de l'Innovation Center és ajudar a la companyia avançar en àrees com machine learning, realitat augmentada, logística, tecnologia 3D, robòtica i sistemes de cerca. L'empresa francesa “té previst retenir el talent mitjançant contractacions internes”, segons assenyala en un comunicat. A l'Innovation Center de París, Veepee ha treballat amb prop de cent treballadors.
 
La companyia de venda en línia va posar en marxa aquest projecte el 2017 de la mà de l'escola francesa de programació École 42. L'objectiu de l'Innovation Center és ajudar a la companyia avançar en àrees com machine learning, realitat augmentada, logística, tecnologia 3D, robòtica i sistemes de cerca.

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x