Catalonia Talent

Catalonia Talent

Els Premis Talent Cambra cerquen els millors projectes en innovació

20 d'agost de 2021

Articles - Economia

Fins a finals d'agost segueix oberta la convocatòria dels Premis Talent Cambra 2021, setena edició d'aquests guardons que premien la creativitat i la innovació en cinc grans àrees. En primer lloc, l'economia, en que es cerquen experiències d'èxit i innovació en els sectors del turisme, oci, gastronomia, moda, artesania, comerç i consum, banca i finances, que són sectors claus per a la recuperació econòmica del país. També l'acompliment dels ODS en àmbits com l'energia, l'agricultura, ramaderia, l'habitatge i la gestió del territori és fonamental, i per això la segona àrea premiarà projectes on la sostenibilitat sigui la principal motivació.

Com a tercera àrea hi ha tots els premis que volen posar l'home al centre de tot, el seu pensament, les seves relacions socials, i la seva salut són eines fonamentals per contribuir a tenir una societat cohesionada i forta, sota l'epígraf de premis d'humanisme i societat. La quarta àrea és la tecnològica. El Hub tecnològic del sud d'Europa és Barcelona i, per extensió, la resta del país. La tecnologia aplicada a tots els àmbits, amb esperit crític, superació i sempre innovant, és marca dels Premis Talent. Finalment l'àrea artística, i és que els Premis Talent busquen obres artístiques de nova creació tals com relats, poemes, objectes, dissenys, curtmetratges o teatre

La figura que han triat per a la inspiració d'enguany és Pau Casals, ara que se celebren els 50 anys del conegut discurs de Casals a l'ONU. La gala se celebrarà a la tardor, i se'n derivarà un programa de televisió.

Contingut relacionat

Carregant...
x