Catalonia Talent

Catalonia Talent

El BizBarcelona es trasllada al novembre

31 de juliol de 2021

Articles - Economia

ACN - Els salons Bizbarcelona i de l’Ocupació se celebraran finalment del 9 a l’11 de novembre i no al setembre, tal com estava previst inicialment. Segons ha informat aquest dimecres Fira de Barcelona en un comunicat, el canvi es fa per trobar un “millor encaix en l’intens calendari firal de la propera tardor” i se’n mantindran l’estructura i continguts amb l’objectiu de “contribuir a la reactivació econòmica impulsant els projectes d’emprenedoria, l’activitat de les empreses i l’ocupació”. Recordem que el Bizbarcelona del 2020 va ser el primer saló presencial que es va celebrar després de la pandèmia.

El Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació oferiran més de 100 conferències, 372 ponents i un centrar d’activitats confirmades fins ara. Els dos esdeveniments estan organitzats per Fira de Barcelona i tenen el suport de l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona, PIMEC i l’AMB.

El Bizbarcelona, esdeveniment enfocat a l’emprenedoria, les “start-ups” i les pimes de la ciutat, se centrarà en quatre eixos: emprendre, creixement, “start-ups” i innovació en els negocis, i talent.

Per la seva banda, el Saló de l’Ocupació oferirà assessorament a les persones que busquen feina o volen reorientar la seva trajectòria professional amb taules rodones, tallers, conferències o assessorament individualitzat en diversos espais: (Re)Orienta’t, (Re)Descobreix el Teu Futur, Defensa, Emprendre, Prepara’t o Comparteix.

Temes bizbarcelonafirafira barcelonacambra de comerçpimecambdiputacióajuntament

Contingut relacionat

Carregant...
x