Catalonia Talent

Catalonia Talent

Els Premis Gresol Jove premiaran el jove talent tarragoní

20 d'abril de 2022

Articles - Premis i reconeixements

La Fundació Gresol ha programat pel proper 27 d'abril una nova convocatòria dels Premis Gresol, guardons que reconeixen l'esforç de joves talents i posen en valor la innovació, la recerca, la tecnologia i l'esforç del teixit empresarial i emprenedor de l'àrea de Tarragona. Per a aquesta convocatòria, la ponent serà Àurea Rodríguez, gerent d'Eurecat Tarragona, experta en innovació i tecnologia, i col·laboradora del Catalonia Talent.

La Fundació Gresol és un espai d’intercanvi d’idees, així com una plataforma de reconeixement de l’esforç y l’excel·lència de destacades personalitats. La Fundació es va crear per formar i reforçar els vincles existents entre els empresaris del nostre territori, denominat històricament Catalunya Nova, generant així un valor afegit a les nostres comarques. Avui, la Fundació s’ha consolidat com un excel·lent fòrum de trobada i debat dels temes d’actualitat amb major incidència en el món econòmic, empresarial, polític i social. Agrupa a més de 150 empresaris que representen les firmes més importants. Avui, després d’una llarga trajectòria, podem afirmar que la Fundació Gresol s’ha convertit en una reconeguda tribuna d’anàlisi  per afavorir la projecció de les iniciatives empresarials que es duen a terme al territori de les comarques de Tarragona.

La inscripció és gratuïta però haureu de fer la corresponent reserva de plaça via mail per qüestions d'aforament: gresol@gresol.org

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x