Catalonia Talent

Catalonia Talent

El projecte emprenedor BeDriver guanya el premi Explorer Space Vic

6 de juny de 2022

Articles - Premis i reconeixements

Berta Perisse i Josep Font han estat els guanyadors de l’edició 2022 del premi Explorer Space Vic pel seu projecte BeDriver. Els estudiants, alumnes de quart d’ADE, han rebut avui el guardó en el marc del programa Santander X a mans de Josep Burgaya, degà de la Facultat d’Empresa i Comunicació i Elisenda Tarrats, coordinadora de la Unitat d’Emprenedoria de la UVic-UCC.

BeDriver, el projecte guanyador, és la primera autoescola digital personalitzada que optimitza l’aprenentatge de l’alumne a través de la intel·ligència artificial, en aquest cas mitjançant la gamificació. El projecte adapta les necessitats de les noves generacions que els permet superar els principals obstacles amb els quals es troben les persones que volen obtenir el permís de conduir.

El Programa d’Acceleració Explorer, gratuït per l’alumnat,  ajuda als participants a validar la seva idea i a convertir-la en un negoci sostenible. Durant un període formatiu de 12 setmanes, els participants gaudeixen d’una formació en línia molt completa que compta amb l’acompanyament d’un equip mentor que resol els seus dubtes. En aquest cas, Berta Perisse i Josep Font han estat assessorats per l’expertesa de les entitats d’ASENCAT i SECOT que aporten un conjunt expert de mentors que els acompanyen al llarg de tot el procés formatiu. A més, tots els participants del programa entren a formar part d’una comunitat internacional de joves emprenedors de Mèxic, Xile i Brasil a la qual poden acudir per compartir dubtes i idees així com disposar d’un certificat de la formació realitzada que poden fer constar al seu CV. El premi de cada edició inclou un viatge d’una setmana a un esdeveniment internacional d’emprenedoria conjunta amb els guanyadors Explorer de cada país participant (Espanya, Argentina, Xile i Mèxic). L’objectiu és oferir-los una experiència intensiva d’immersió i formació conjunta que, en aquesta ocasió, se celebrarà a la ciutat portuguesa de Porto.

Contingut relacionat

Carregant...
x