Catalonia Talent

Catalonia Talent

El MACBA convoca un concurs públic internacional per escollir nova direcció

30 de març de 2021

Articles - Cultura

Ja s'ha obert la convocatòria per accedir a la direcció del museu; les candidatures es poden presentar fins al 30 de juny. Les bases, els requeriments i les condicions per la convocatòria es poden consultar al web del museu.

Aquest dilluns la Comissió Delegada del MACBA ha anunciat que convoca un concurs internacional per substituir a Ferran Barenblit, càrrec que exercia des del juliol del 2015. Un comitè de nou experts avaluarà les candidatures que es presentin. Al final del procés aquest comitè triarà els tres millors candidats, i el Consell General del Museu d'Art Contemporani de Barcelona nomenarà el director del museu. 

El jurat que avaluarà els projectes està format per nou persones del sector artístic. Són Chris Dercon, membre del Comitè Assessor del MACBA; Alfred Pacquement, exdirector del Centre Georges Pompidou; Pepe Serra, exdirector del MNAC; Ignasi Aballí, artista barceloní; Emilio Álvarez, galerista; Xavier Antich, professor de filosofia; Jordi Sellas, representant de l'Ajuntament de Barcelona, i Ainhoa Grandes, representant de la Fundació MACBA.  

Temes convocatòriadireccióMACBAFerran Barenblitmuseusart

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x