Catalonia Talent

Catalonia Talent

Comença Advanced Factories, amb més de 27000 directius

9 d'abril de 2024

Articles - Startups i emprenedors

A partir d'avui el recinte firal de Fira de Barcelona acollirà la vuitena edició d'Advanced Factories, un esdeveniment que s'ha consolidat com la principal mostra de tecnologia industrial a Espanya. Enguany, la fira presenta la seva major superfície expositiva fins a la data, amb 567 empreses exposidores ocupant més de 30.000 metres quadrats.

A Advanced Factories, les companyies líder en el sector exhibiran les seves últimes solucions en automatització, robòtica industrial, visió artificial, sistemes integrats de producció, bessons digitals, intel·ligència artificial i totes les tecnologies associades a la indústria 4.0. L'esdeveniment espera l'assistència de més de 27.000 directius i professionals del sector industrial, amb un impacte econòmic estimat de 62 milions d'euros a la ciutat de Barcelona.

Albert Planas, director general d'Advanced Factories, ha destacat el compromís de l'esdeveniment amb l'impuls de la productivitat a les pimes i plantes industrials. Planas va assenyalar: "El nostre objectiu amb Advanced Factories és ajudar a les pimes i plantes industrials a ser més productives. Per això, oferim la major exposició de solucions en automatització i robòtica industrial."

L'esdeveniment comptarà amb la participació de destacades empreses internacionals com Accenture, Siemens, Bosch Rexroth i Telefónica Tech, entre altres. A més, es durà a terme l'Industry 4.0 Congress sota el lema 'Integrating Automation Systems', on s'abordaran temes clau per a la transformació digital de la indústria, amb la participació de 382 experts industrials de renom.

L'Industry 4.0 Congress presentarà més de 80 casos d'èxit d'empreses que han adoptat l'automatització, la robòtica i la intel·ligència artificial per millorar l'eficiència i productivitat de les seves operacions. Es destacaran experiències d'empreses líder en sectors com l'automoció, salut, energia, aeronàutica, béns de consum i construcció, entre altres.

Amb cinc auditoris simultanis i més de 150 conferències, Advanced Factories oferirà agendes dirigides a perfils professionals específics, incloent el CEO's Leadership Summit, el Plant Manager's Summit, el Fòrum de Ciberseguretat Industrial, el CIO's Summit, el Fòrum d'Intel·ligència Artificial, el 3D Printing Forum i el Congrés Nacional de Gestors de Polígons Industrials.

Albert Torras

Contingut relacionat

Carregant...
x