Catalonia Talent

Catalonia Talent

El Barcelona Health Hub amplia la seu a Sant Pau

18 d'octubre de 2022

Articles - Salut

El Barcelona Health Hub va anunciar ahir que BHH ampliarà la seva seu en un futur proper. Aquesta ampliació serà possible gràcies al fet que la Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, propietària del Recinte Modernista, reformarà un dels pavellons de l'ala oest, situat just davant del Pavelló de Sant Manuel, l'edifici que actualment acull la seu de BHH.
La reforma, que suposarà una inversió d'uns 10 milions d'euros, tindrà una durada de 2-3 anys i, un cop finalitzada l'obra, BHH disposarà de 2.500 m² addicionals, que li donaran un total de 7.500 m² a la seva seu.

Per seguir avançant en aquest creixement, el president de BHH, Cristian Pascual, també va demanar a l'Administració i al sector privat que dotin més recursos en l'àmbit de la salut digital, per tal de contribuir a reforçar el paper de Barcelona com a referent mundial en aquest àmbit. Per atraure aquests recursos, Pascual ha remarcat que el sector de la salut digital té un gran present i un futur millor.

Com a exemple, ha explicat el creixement de l'associació BHH, que des que es va crear fa 4 anys (el 2018), amb 3 startups i 10 treballadors ubicats en un pavelló del recinte modernista de Sant Pau, compta actualment amb 60 startups i 500 treballadors en 3 pavellons i 350 membres, entre startups, corporacions, institucions sanitàries, universitats i inversors, als cinc continents. Aquest creixement ha ajudat a posicionar BHH com un dels principals centres de salut digital del món.

Aquest creixement, va dir, es produeix perquè la salut digital és un sector estratègic. “Hem de tenir en compte que la pandèmia ha donat evidentment un impuls molt important a la recerca de solucions tecnològiques. Però el futur que ens espera, amb un sistema sanitari cada cop més col·lapsat, ens hauria de fer pensar que una forma important de garantir la sostenibilitat del sistema sanitari ha de passar necessàriament per la implantació d'aquest tipus de solucions. I nosaltres, des de Barcelona Health Hub, estem per impulsar tot tipus d'aliances perquè aquesta innovació i la seva posterior transferència al sector puguin millorar la qualitat de vida i salut de les persones i també generar activitat econòmica a la ciutat”.

Contingut relacionat

Carregant...
x