Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Fundació Impulsa Talentum premia Circular Lab

16 de març de 2021

Articles - Salut

La Fundació Impulsa Talentum ha decidit otorgar el Premi Talent especial Covid-19 a l'empresa Connect by Circular-Lab, per la tecnologia desenvolupada el darrer any en el marc de la lluita contra la pandèmia a l'hora de gestionar els protocols corresponents en grans esdeveniments i accions, necessàries per recuperar l'economia.

Per això, el CEO de l'empresa, Andrés Ballesteros, rebrà el guardó de mans del president de la Fundació Impulsa Talentum, Bru Recolons, aquest dimecres en un acte privat.

 Segons Recolons, el premi fa justícia a la que segons ell és "la millor eina que tenim en aquests moments a Catalunya per poder reobrir l'economia amb plenes garanties", i afegeix que "és pionera al país en la implementació d'un mecanisme d'èxit, i que han aplicat empreses i institucions"

Circular-Lab ha aconseguit identificar amb agilitat situacions de risc, amb alertes i protocols d'actuació automàtics per a evitar l'expansió del virus en les organitzacions o espais.

Segons Andrés Ballesteros, la tecnologia impulsada per Circular-Lab, que ja s'ha provat amb èxit en diversos recintes, empreses, espectacles i activitats amb control de públic, permet connectar mútiples nodes de proves i vacunació sense límit, digitalitzant les dades amb total traçabilitat, garantint la veracitat de les dades, evitant el frau i permetent l’accés a les dades en temps real per tal de que el gestors puguin prendre decisions ben informades.

A més,  la tecnologia permet donar una utilitat immediata al resultat, com per exemple, de les probes d’antígens, traslladant automàticament el resultat a un QR que permet un accés controlat a esdeveniments de qualsevol tipus, aeroports, infraestructures o oficines, per persones que han tingut un resultat negatiu d'antigen, o bé controlant el manteniment de la immunitat de les vacunes en el temps.

D'aquesta forma, la tecnologia de Circular-Lab es converteix en una eina clau per a la necessària recuperació de l'activitat econòmica en un marc de seguretat sanitària.

Temes Circula Labcovidprovestestantigensrebrotsimptomesconcertspublicconcentracionsinstitucionsempresesoberturaconfinament

Contingut relacionat

Carregant...
x