Catalonia Talent

Catalonia Talent

El 080 Barcelona Fashion Digital Edition finalitza amb més de 100.000 visualitzacions

29 de setembre de 2020

Articles - Economia

La 26 edició del 080 Barcelona Fashion, celebrada del 14 al 17 de setembre, ha finalitzat amb més de 100.000 visualitzacions al canal 080 TV des d’on s’han pogut seguir en primícia les propostes d’una vintena de dissenyadors i marques amb els Fashion Show Films, així com un nodrit programa de continguts de moda, produïts i en viu. Amb aquestes emissions es completa la incorporació de continguts al canal digital del 080 Barcelona Fashion, una plataforma que a partir d’aquesta setmana apropa les últimes tendències dels dissenyadors i marques participants a un públic global.

Així mateix, en aquesta edició, el certamen ha aprofundit en  l’univers creatiu de cadascun dels dissenyadors i marques, a través dels Designers DNA, peces audiovisuals en format curtmetratge documental creatiu sobre els referents conceptuals i artístics dels creadors i firmes de moda de 080.  

A més dels continguts directament relacionats amb els dissenyadors, aquesta edició ha comptat en l’apartat Other Voices, amb un programa de continguts vinculat a diferents aspectes d’actualitat del món de la moda. Fidel a la seva filosofia, 080 Barcelona Fashion referma la seva aposta pel coneixement, donant veu a experts, professionals i personalitats del sector. 

Temes modapremicatalunyapassarela080

Contingut relacionat

Carregant...
x