Catalonia Talent

Catalonia Talent

Christophe Canler s'incorpora al comitè d'inversió d'Oryon Ventures

27 de maig de 2021

Articles - Economia

Oryon Universal ha afegit a la seva plantilla un dels grans noms del sector bancari europeu, Christophe Canler. Canler treballa actualment com a conseller del Grupo Crèdit Andorrà, però també ha estat director de l'Institut Català de Finances (ICF). Dins d'Oryon Ventures s'incorpora al comitè d'inversió.

L'empresa es vol convertir en líder dins el sector de la innovació corporativa en l'àmbit nacional. La seu de la companyia està al districte 22@ de Barcelona, on estan ubicades la majoria d'empreses relacionades amb la innovació i la tecnologia. L'experiència de Canler, que ha dirigit diverses empreses europees i americanes durant els últims 25 anys, oferirà a Oryon Universal l'oportunitat de situar-se a mitjà termini entre les mitjanes i grans corporacions espanyoles i a curt termini dins el mercat europeu i llatinoamericà.

El CEO d'Oryon Universal, Víctor Giné, ha assegurat que Canler té "la capacitat per anticipar tendències i generar resultats exitosos en escenaris econòmics complexos permetrà a Oryon donar un salt qualitatiu al mercat internacional".

El comitè d'Oryon Universal destaca per altres persones influents dins del sector com Joan Albà, director executiu d'Oryon Ventures i cofundador de Fluidra Acelera; Miguel Zorita com a president del comitè d'inversió i expresident de Deloitte Espanya; i Vicente Font, consultor estratègic i professor de IESE.

Temes Oryon Universalcomité d'inversióinnovacióChristophe Canler22@

Contingut relacionat

Carregant...
x