Catalonia Talent

Catalonia Talent

BCN3D distribuirà al Regne Unit i Irlanda fruit de l’acord amb 3DGBIRE

23 de novembre de 2020

Articles - Tecnologia

BCN3D, el fabricant català i líder de solucions d’impressió impresión 3D aterra a la indústria del Regne Unit i Irlanda després de l’acord que ha segellat amb 3DGBIRE, que a partir d’ara s’ha convertit en el distribuïdor exclusiu en territori britànic.

Fruit d’aquesta aliança estratègica, les indústries i professionals del sector es beneficiaran de les solucions de vanguarda i servei d’alta qualitat que ofereix el fabricant català. L’acord arriba després que  BCN3D hagi presentat les seves noves generacions d’impressores 3D d’alt valor afegit en la seva línia de productes de fabricació additiva -les sèries Epsilon i Sigma-.

“Estem encantats d’associar-nos amb BCN3D perquè comparteix els nostres valors fonamentals de hardware fiable, materials oberts i software a punt per a la indústria amb formació i suport local”, assegura el CEO i fundador de 3DGBIRE, Paul Croft.

“L’acord s’alinea amb les nostres iniciatives de creixement global per proporcionar relacions locals fortes amb els nostres clients”, diu el CEO de BCN3D, Xavier Martínez Faneca. “3DGBIRE compta amb un coneixement profund de la indústria de fabricació d’additius i una reputació excel·lent. Comptem amb les condicions òptimes per oferir la millor solució als clients”.

BCN3D Technologies és un dels principals fabricants d’arreu del món d’oferir solucions professionals d’impressió en 3D i opera en més d’una seixantenta de països.

D'Exterior.cat

Temes bcn3dtecnologiaindústriaadditius

Contingut relacionat

Carregant...
x