Catalonia Talent

Catalonia Talent

Barcelona acull el 29 Fòrum d'Inversió Healthcare

25 d'octubre de 2021

Articles - Salut

Redacció - Aquesta setmana se celebra el 29è Fòrum d'Inversió Healthcare a Barcelona, la trobada de l'ecosistema biomèdic català que fusiona dues vessants vitals pel creixement del teixit empresarial: la innovació i l’emprenedoria. Biocat torna ha participar en l’organització de l’edició d’enguany.

Sis empreses de la BioRegió, prèviament seleccionades per un comitè d’experts, presentaran els seus projectes de biotecnologia i medical devices davant d’inversors per aconseguir captar finançament pel desenvolupament del seus projectes. Les empreses escollides són: DIVERSA TechnologiesEphion HealthGate2BrainICU Medical TechnologiesLoop DX, i Singularity Biomed. Ephion Health, Gate2Brain, Loop DX i Singularity Biomed són startups de la BioRegió.

Des de la seva primera edició el 2010, aquesta trobada de l'ecosistema biomèdic català ha estat un trampolí per a 250 startups de salut. Les empreses que han aconseguit exposar al Fòrum han aixecat una xifra d’inversió total de 186 milions d'euros, segons  va donar a conèixer Nadia Pons, gerent de l’Àrea d’Emprenedoria del Col·legi de Metges de Barcelona durant la darrera edició.

Si vols assistir a la jornada, encara hi ets a temps. Registra’t en aquest formulari per seguir en directe la trobada de l'ecosistema biomèdic català que fusiona la innovació i l’emprenedoria. Consulta el programa

Temes salutinversióstartups

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x