Catalonia Talent

Catalonia Talent

Aura, una biotec d'origen català, al Nasdaq

10 de novembre de 2021

Articles - Salut

Una empresa biotecnològica fundada a Boston (Estats Units) per la biòloga Elisabet de los Pinos comença a cotitzar al Nasdaq a través d'una oferta pública de subscripció d'accions (OPS) en la qual ha recaptat 75,6 milions de dòlars, segons ha informat la companyia en un comunicat.

La companyia està desenvolupant una plataforma tecnològica per al tractament de múltiples indicacions oncològiques, amb un primer producte per al melanoma ocular. La firma va tancar una ronda de finançament de 80 milions d'euros al març de 2021, en la qual va donar entrada als inversors amb l'objectiu d'impulsar la seva sortida a borsa.   

En aquesta OPS, Aura ha ofert 5,4 milions d'accions ordinàriesa un preu de catorze dòlars per acció i ha concedit als subscriptors una opció de trenta dies sobre 810.000 accions addicionals al preu d'oferta pública inicial.

Aura va comptar com el seu primer soci financer Antoni Vila Casas, patró i antic propietari de Prodesfarma, juntament amb altres executius de la indústria farmacèutica local. Ysios Capital es va incorporar a l'accionariat de la companyia en la primera ronda institucional el 2015.

Contingut relacionat

Carregant...
x