Catalonia Talent

Catalonia Talent

"Apropteu", la nova aplicació per a comprar de proximitat

1 d'abril de 2021

Articles - Indústria i Territori

La Diputació de Barcelona ha llençat una nova aplicació per a telèfons mòbils, anomenada "Apropteu", per a impulsar el comerç digital a través del canal digital. L'app va dirigida tant als comerciants, paradistes i empreses, que es poden registrar per aparèixer al directori, com a la ciutadania, que ho poden consultar per saber quins serveis i productes hi ha a prop seu.

L'objectiu de la iniciativa és millorar la competitivitat del comerç de proximitat davant de les grans empreses que gaudeixen de reconeixement a través d'Internet i anuncis en mitjans. L'aplicació permet que la població pugui buscar entre els municipis de la província de Barcelona, comunicar-se l'empresa i els clients a través del xat i conèixer promocions, productes i activitats comercials que se celebren al barri.

"Apropteu" neix per fer front a la situació derivada de la pandèmia de covid-19 on s'ha visibilitzat que el comerç de proximitat no tenia gairebé representació digital i, per tant, no es podia trobar informació per Internet.

L'aplicació està disponible tant per a sistemes Android com iOS i és completament gratuïta. Actualment, estan presents a l'aplicació més de quaranta comerços.

Temes aplicaciócomerç de proximitatDiputació de Barcelona

Contingut relacionat

Carregant...
x